Simplex Worldnews - Sebuah template baru untuk majalah

 on Wednesday  

Mudah untuk menginstal dan menggunakan daripada Simplex Berita.
Laman sokongan template ini fungsi, fungsi baru dari blogger, hal itu juga mengurangkan waktu-pembukaannya dan menambah lebih banyak ruangan untuk membuat iklan dan widget. Anda boleh melaraskan, mengubah, atau menghapus widget yang sudah ada, dan anda boleh menambah anda sendiri.
Sekarang, mari kita lihat di atasnya...
Live demo | Donwload


Nota: Ada error dengan template ini. Bila perubahan url link dalam fail template, sidebar kanan digerakkan ke kiri. Aku cuba untuk memperbaiki template ini, dan disunting download link ke versi yang lebih baru pada posting ini. Dengan versi ini, anda tidak perlu menukar url dalam fail template, itu bisa mendapatkan url blog secara automatik, sehingga Anda boleh mengkonfigurasikan untuk bahagian di homepage di Page unsur
 

Menginstal Arahan untuk template ini:
1, Download template ini dan unzip. Anda mendapatkan fail template dalam format xml dan folder gambar. Anda boleh meng-upload gambar dalam folder untuk perkhidmatan hosting dan pertukaran link foto dalam fail template yang sesuai.
2, Gambar template ini ke Blogger.
3, Go to Page unsur:


4, Untuk menambah logo, klik link edit pada logo widget dan menambah logo anda link seperti ini:
<img src="your logo url"/>
Imej harus 300x90 untuk penampilan terbaik dalam template.

5, Untuk menambah banner, klik link edit pada banner widget dan tampal kod iklan anda. Iklan dapat kod kod adsense, kod untuk iklan gambar ...

6, Untuk menambah menu, klik link edit pada menu widget dan menambah link ke menu. Anda boleh membuat link ke kategori di blog anda di luar atau link.

7, Untuk menampilkan posting terbaru dalam kategori di homepage (di live demo, saya menunjukkan kategori: dunia, kami, kesihatan ...), klik butang edit di HTML / Javascript widget dan kandungan masukkan dalam struktur di bawah ini:
Widget title: masukkan teks yang ingin dipaparkan di homepage untuk menggambarkan kategori
widget isi: masukkan kategori (label) yang ingin anda tampilkan di posting terbaru.
Sebagai contoh, saya ingin menampilkan posting terbaru Dunia di bawah label (kategori), aku klik link edit dalam HTML / Javascript widget, dan masukkan dalam widget teks judul: Dunia dan masukkan teks dalam kandungan widget: dunia
. Dan anda boleh melihat hasilnya di Live demo: Recent posts bawah label Dunia yang akan dipaparkan.


8, Di sidebar, tampal iklan iklan kandungan untuk widget. Masukkan kod embed video untuk video widget.
9, Lakukan seperti langkah 7 untuk widget di sidebar kiri.
10, Laman footerpages widget widget dan tidak perlu memasang kerana boleh nama dan link ke halaman dalam blog anda secara automatik. Anda boleh membuat laman ini dalam mod Draft Blogger.
11, Ada banyak "menambahkan sebuah widget" link, sehingga anda dapat menambah banyak widget yang anda inginkan untuk meningkatkan pengendalian blog.
12, template ini bisa mendapatkan link feed secara automatik, sehingga Anda tidak perlu menukar link dalam fail template.

Simplex Worldnews - Sebuah template baru untuk majalah 4.5 5 Irfan Zack Wednesday M udah untuk menginstal dan menggunakan daripada Simplex Berita. Laman sokongan template ini fungsi, fungsi baru dari blogger, hal itu juga...


1 comment:

J-Theme