Cara Buat widget popular posts dengan animasi gambar berputar

Posted by | 20:55
Widget popular posts dengan animasi gambar berputar ini sangat cantik dan menarik sekali terlebih ...

Kegunaan 'Page Break' dalam Microsoft Word 2007

Posted by | 14:00
Biasa kalau korang buat assignment or paperwork, bila jumpa situasi macam gambar kat bawah ni, kora...

Kecilkan Saiz Video Anda Dengan Software: AVI to MP4/MKV

Posted by | 12:11
Posting kali ni pasal cara convert fail AVI ke MP4 supaya kita dapat fail video yang lebih kecil sai...

Masalah USB Mouse Hilang Fungsi Semasa Boot Windows

Posted by | 19:30
Dah bertahun-tahun guna komputer, ini first time aku terjumpa masalah mouse USB yang macam ni. ...

Tutorial Cara Buat Partition Hard Disk

Posted by | 10:46
Partition hard disk ni untuk apa? Buat partition hard disk (hard disk partitioning) ni sebenar...

Cara Simple Format Hard Disk dan Setup/Install Windows 7

Posted by | 11:28
Setup atau install Microsoft Windows 7 dalam komputer adalah sangat mudah berbanding setup ata...