Cara Paling Mudah Dapatkan 100 LIKES, 100 FOLLOWERS & 100 PAGEVIEWS dalam 1 JAM Secara Percuma di Johan Rakyat

Friday

Mesti korang tertanya-tanya, macam mana tu? Mudah sahaja. Pernah korang dengar pasal YouLikeHits.com? YouLikeHits.com ini sebenarnya ada sebuah websites yang akan membantu korang untuk menambahkan Follower dan Likes di "social networks" seperti yang aku sebut diatas.

Langkah-langkah untuk mendaftar.

1. Klik websites YouLikeHits.com

2. Isi borang yang aku kotakkan di dalam gambar kat bawah selengkapnya. Ingat, password korang mesti ada satu huruf besar dan satu nombor Contoh:- 9Facebook



 

Cara tambahkan Facebook Likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan Websites Hits,Cara tambahkan Youtube Subscribers,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower,Tips dan seo blog
Klik gambar untuk Zoom

3. Bila korang dah boleh Login, akan keluar interface seperti gambar dibawah. Pilih mana-mana menu "Your Setting" yang korang suka.Kalau korang nak tambah FB Likes. Klik button FB. Kalau nak tambah Websites Hits. Klik button W.

cara tambahkan FB likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan websites hits,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower
Klik gambar untuk Zoom
4. Bila korang dah klik button FB.Akan keluar interface seperti dibawah."Copy dan paste" kan URL Fan Page Facebook korang kat dalam ruangan yang disediakan dan klik "Add Page"


cara tambahkan FB likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan websites hits,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower
Klik gambar untuk Zoom

5. Pilih berapa banyak Points yang korang nak bagi bila orang klik "Likes" Fan Page Facebook anda. Disarankan letak sikit-sikit dulu kalau points tak banyak. So, pandai-pandai korang lah.


cara tambahkan FB likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan websites hits,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower
Klik gambar untuk Zoom

6. Sekiranya points korang dah habis. Korang boleh tambahkan points korang dengan cara cepat dengan klik button "HOME" dan pilih mana-mana tab yang korang suka. Kalau nak points yang banyak tapi cara leceh sikit, pilih lah tab Facebook macam gambar di bawah.


cara tambahkan FB likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan websites hits,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower
Klik gambar untuk Zoom

7. Cara paling senang dan yang paling aku suka ialah tab Websites dimana aku hanya perlu klik "Visit" pastu tunggu 20 saat pastu aku close. Step tersebut aku ulang-ulang je sampai points aku banyak balik.


Cara tambahkan Facebook Likes,cara tambahkan Follower Twitter,Cara tambahkan Websites Hits,Cara tambahkan Youtube Subscribers,YouLikeHits,YouLikeHits Bots,Cara cepat tambahkan follower,Tips dan seo blog
Klik gambar untuk Zoom

8. 50 points akan diberi percuma setiap hari. Apa yang korang perlu buat ialah korang kena Login setiap hari dan klik "Claim 50 Free Points Daily!" Tu aje.
9. Selesai. Selebihnya korang explore sendiri.

Mudah je kan cara-cara untuk tambahkan Websites Hits dan Facebook Likes ? 


Sumber 99%

3 comments:

  1. tak ori la lau cam tu kan...hehe

    ReplyDelete
  2. terimakasih dan salam kenal dari bloger indonesia , www.justbeenpaid-2012.blogspot.com

    ReplyDelete